;

Nieuw in de verhuur en verkoop: Hygiënezuil

Desinfecteren en hygiëne zijn in deze tijd belangrijke . Door het plaatsen van een hygiënezuil bij de entree van uw terras, winkel of kantoor geeft u een duidelijk signaal af naar uw klanten; U neemt de aanpak tegen het Covid-19 virus serieus!
De zuil is geheel gemaakt van rvs en kan, indien gewenst, worden verankerd in de ondergrond, waardoor de zuil een permanent onderdeel van uw terras- of winkel- of kantooraanzicht kan vormen. De dispenser met desinfectiemiddel kan, als uw onderneming gesloten is, van de zuil worden gehaald en binnen worden opgeborgen.
Op de foto staat de standaard hygiënezuil, maar een gepersonaliseerde is ook mogelijk. Denk daarbij aan bedrijfslogo’s of lengte van de zuil.
De standaard hoogte van de zuil is 150 cm. De zware voetplaat is 40 x 40 cm en voorzien van 4 gaten i.v.m. eventuele verankering.

Huur vanaf € 25,00 per maand

Klik hier voor overige prijzen.

Nieuw in de verhuur: Doe-het-zelf poffertjeskraam.

 

Uitklapbare aanhanger die omgetoverd kan worden tot poffertjeskraam. Standaard geleverd met 100 dops poffertjesplaat en dispenser.    De elektrische poffertjesplaat heeft 1,5 uur opwarmtijd nodig. Dan heeft u mooi de tijd om poffertjesbeslag te maken!

Uitbreiding met een poffertjesplaat is mogelijk.   Dan kunt u 200 poffertjes per rond van 10 minuten maken.

 

Voor meer info: https://partents.nl/a/poffertjeskraam

Nu 5% korting op vrijdagavond tussen 19.00-19.30 uur

Vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur is bij Partents Verhuur het vaste afhaalmoment. Tussen deze tijden is er iemand aanwezig in onze ophaalloods aan Nijverheidstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam om. U krijgt 5% korting op alle non-food partyverhuur, zoals bijvoorbeeld tenten, meubilair en servies, als u uw bestelling tussen deze tijden komt ophalen. U wilt het liever bezorgd?   Dan gelden de reguliere tarieven plus bezorgkosten.

Leveringsgebied

Onze partyverhuur beslaat een groot gebied. We leveren o.a. in en om de volgende plaatsen; Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Ridderkerk, Groot-Ammers, Lekkerland, Ameide, Leerdam, Gorinchem, Werkendam. Voor een geslaagd event belt u Partents Verhuur.

 

Ons Materiaal

Al ons retour gekomen materiaal wordt gecontroleerd op defecten en of het materiaal schoon is. Pas als alles weer schoon is gaat het weer de verhuur in.