Vraag & Antwoord

Partents Verhuur

Buitendams 449
3371BJ Hardinxveld-Giessendam
Mobiel: 06-36359349
Email: info@partents.nl
KVK: 24457242


Hieronder staan veel voorkomende vragen, mocht u nog ander vragen hebben, bel of mail ons gerust!

1> Hoe groot moet de te huren tent zijn?
Antwoord: Dat hangt natuurlijk ook een beetje van het weer af. Op een stralende zomerdag is een kleinere tent toereikend. Op een regenachtige herfstdag is het fijn om een grote tent te hebben. Wij houden als leidraad aan een vierkante meter per persoon.

- - -

 

2> Is het mogelijk om meerdere tenten te koppelen?

Antwoord: Het is mogelijk om tenten aan elkaar te koppelen met behulp van een koppelgoot. Zo kan er van bijvoorbeeld 3 tenten van 4 x 8 meter een tent gemaakt worden van 12 x 8 meter. Of een lange tent van 4 x 24 meter.

 

3> Zijn alle tenten aan 4 zijde gesloten?

Antwoord: Alle tenten kunnen aan 4 zijde gesloten worden. Het is wel mogelijk om wanden of een gedeelte van een wand weg te laten, als men bijvoorbeeld tegen een garage of woonhuis aan wil bouwen.

 

4> Kan in iedere tuin een tent geplaats worden?

Antwoord: Het hangt natuurlijk van de tuin af, maar er is veel mogelijk: tenten kunnen worden ingekort, of juist worden uitgebouwd met extra zeilen, struiken kunnen overbouwd worden. Voor een juiste inschatting te maken, komen we desnoods even langs.

 

5> Kan een tent in een personenauto?

Antwoord: Het langste pakket zijn de stokken. Dit pakket is ongeveer 230 cm lang. Vaak kunnen deze tussen de voorstoelen doorgelegd worden. Daarmaast kunnen de zeilen geplaatst worden en bijna altijd is er nog wel plaats voor 2 of 3 statafels. Bij grotere hoeveelheden is een bestelbusje of aanhangwagen aan te bevelen. Het is ook mogelijk de goederen (tegen een vergoeding) te laten bezorgen.

 

6> Wat doen we met een natte tent?

Antwoord: Als het mogelijk is deze met een doek zoveel mogelijk droog maken en netjes opgevouwen terugbrengen. Als de tent nat is van de dauw, is het beter om (als dat mogelijk is) hem wat later op de dag af te breken.
Als een tent nat is bij het terugbrengen, wordt deze door ons uitgehangen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

7> Wat doen we met een kapotte tent?


Antwoord: Dit zo snel mogelijk melden aan de verhuurder om zo tot een oplossing te komen. De verhuurder probeert het mankement op te lossen zodat uw feest door kan gaan. Daarna kijken we voor wie en hoe hoog de kosten zijn.

 

8> Hoe gaat het bestellen van materialen?


Antwoord: U laat via mail of per telefoon weten wat u wilt bestellen en wanneer. Wij maken een offerte en als u deze offerte (per mail) goedkeurt krijgt u weer van ons een reserveringsbevestiging.

 

9> Wanneer kan ik de materialen afhalen en terugbrengen?


Antwoord: Dit gaat altijd in overleg met de verhuurder.

 

10>Kan ik de materialen zo meenemen?


Antwoord: Wij vragen wel naar een geldig legitimatiebewijs met adresgegevens


11> Wanneer moet ik betalen?


Antwoord: Particulier moeten betalen bij afleveren of ophalen van de materialen.